Turbolaaf

Bottega_Veneta

Bottega Veneta designer handtassen worden bedankt voor de hoge kwaliteit vakmanschap dat gaat in hen en hun zeer stijlvolle ontwerpen. Dit is wat hen een aantal van de meest gewilde handtassen in de wereld maakt. Het belangrijkste kenmerk is de subtiele manier waarop ze zijn ontworpen. Ze zijn niet versierd met enorme logo’s zoals de zakken van de meeste andere ontwerpers.

Vergeleken met de meeste van de concurrent zij geen bijzonder oud bedrijf. Ze zijn pas sinds de jaren zestig, die in de mode-industrie is een vrij korte tijd. Het bedrijf begon als een kleine tijd maker van lederwaren in Italiƫ. Na verloop van tijd ontwikkelden zij een uitstekende reputatie voor de hoge kwaliteit van hun werk. Dit is echt al de sleutel tot hun succes. U bent waarschijnlijk een betere kwaliteit leder werk dan dat van een Bottega Veneta designer handtas te vinden. In de loop der jaren heeft het bedrijf een aantal uitstekende ontwerpers heeft toegevoegd, zodat in aanvulling op hoge kwaliteit werken hun zakken zijn ook zeer stijlvol.

Hoewel ze een poging om de wereld leiders te worden in de mode handtassen gemaakt hebben zijn grotendeels behouden een klassieke stijl. Ze gebruiken nog steeds de traditionele gevlochten lederen ontwerp om hun zakken te maken. Combineer dit met een aantal van de mooiste en zachtste leer dat je gaat ergens plaats te vinden en je hebt een hoge kwaliteit tas die veel gewild. Zij zetten hun zakken op de kwaliteit van de zak niet op het label dat op de zak. In feite houden ze het label zeer klein, zodat het niet duidelijk is wie de tas gemaakt. Dit verschilt van veel ontwerpers die op zetten gigantische labels over de hele zak aandringen. Veel mensen vinden dit een aantrekkelijke kwaliteit zijn als ze willen dat de zak om op te vallen op zijn eigen verdienste en niet op wie het ontworpen heeft.

Het enige dat deze handtassen hebben gemeen met de andere ontwerpers is dat ze zijn erg duur. Dit is een van de beroepen natuurlijk exclusiviteit die een hoge prijs met zich meebrengt. Met een beetje moeite kun je vaak een goede deal, maar je bent nog steeds gaat te hebben om een vrij hoge prijs te betalen als u eigenaar bent van een designer handtas. Het een ding dat je echt nodig hebt om op te letten is dat je niet uiteindelijk het kopen van een nep-een. Er zijn een heleboel nep handtassen die er zijn en de meeste van hen worden verkocht aan mensen die denken dat ze krijgen echt een goede deal op het echte werk. De waarheid is dat als je een tas te vinden tegen een zeer lage prijs moet je waarschijnlijk van uitgaan dat het een knock off. Het kan zeer moeilijk zijn om de echte van de vervalsingen vertellen meeste vervalsingen zijn zeer goed. De beste manier om jezelf te beschermen is om ervoor te zorgen dat u alleen kopen bij gerenommeerde dealers.